Työhyvinvointi

Tarvitseeko työhyvinvointi teidän yrityksessänne kehittämistä vai haluatteko ylläpitää jo saavutetun hyvän tason? Riihon Majatalo Keuruulla tarjoaa hyvät puitteet työhyvinvointipäiviin yhteistyökummpaneidensa kanssa. Työhyvinvointi (tyhy, tyky), on työntekijän ja työnantajan yhteinen tavoite. Kun työpaikalla on kaikki hyvin, vähenee esim. sairauspoissaolot, mikä tuo yritykselle säästöjä. Tyky / tyhy päivän järjestämisen kustannukset ovat hyvin pienet hyötyihin nähden. Meillä on jo yli 25 vuoden kokemus erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisessä. Toimimme kuitenkin sinun ja yrityksesi ehdoilla. Moni on käynyt -  tule sinäkin ja nauti!

Tuo porukkasi aitoon maalaisympäristöön virkistymään ja viettämään erilaista työpäivää, jolla on myönteisiä vaikutuksia pitkäksi aikaa. Sinä ja yrityksesi tulette varmasti hyötymään työyhteisöohjauksesta ja ajasta vieraanamme. Tarjoamme monipuolisia palveluluita työhyvinvointipäivien toteutukseen. Kokouspalvelumme varmistavat maistuvan ruuan ja toimivat tilat sekä nykyaikaisen kokoustekniikan. Lähiympäristön aktiviteeteista löydätte varmasti teitä inspiroivat tavat olla yhdessä liikkeellä luonnossa.  Työyhteisövalmentajamme ohjaavat, kuinka ottaa käyttöön toimivia työkaluja työhyvinvoinnin varmistamiseen arjessa.

Olemme mukana työhyvinvointipäiväsi suunnittelussa ja toteutuksessa juuri tarpeidenne mukaisesti. Voitte tulla vieraaksemme täysin omaa ohjelmaa noudattaen tai koota haluamanne paketin tarjonnastamme. Tarjoamme juuri teille räätälöidyn kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päivän. Meillä on vain yhdet vieraat kerrallaan. Tämä takaa teille täyden työrauhan. Pyydä tarjous!

Vinkki: Tiesithän, että eläkevakuutusyhtiöt antavat taloudellista tukea työhyvinvointipäivän järjestämiseen. Olkaa yhteydessä vakuutusyhtiöönne ja varmistakaa etunne!

Mari Blomqvist (ParaVita)

Mari BlomqvistMarin osaamisalueita ovat: johtoryhmävalmennukset ja johdon sparraus, työyhteisöjen valmennukset sekä coaching ja muutosvalmennus yrityksille ja yksilöille. 

Tutustu Mariin tästä.

Kiisi Isotalo (Arkullinen tarinoita)

Kiisi Isotalo

Tarjolla tarinoita, heittäytymistä, improvisaatiota, yhdessä tekemisen ja toisesta uuden oppimisen hurmaa. Yhdessä nauraminen antaa voimia arjen keskelle.

Tutustu Kiisiin tästä.

Kiisi Isotalo ja Mika Tunturi (Muuta jotain - Jotain muuta)

Mika Tunturi

Kiisin ja Mikan päivä sisältää: tarinoita, muisteloita, nimittelyä, pelaamista, mielikuvitusta, hupaisia ideoita, salailua ja musiikkia sekä hulvatonta yhteiseloa.

Tutustu Kiisiin ja Mikaan  tästä.

Peltomaisema

Työhyvinvointipäivän esimerkkiohjelma:

9.00​ Saapuminen Riihon Majataloon ja aamukahvit

9.30​ Työyhteisövalmennus, joka sisältää valitun teeman työstämistä kokemuksellisin keinoin

12.30 ​Lounas

13.30​ Eräoppaan ohjaama retki meloen tai lumikenkäillen

14.30 ​Kahvit maastossa, osana retkeä

16.00​ Retkeltä paluu ja päivän yhteenveto

17.00​ Päivän päätös TAI saunailta sisältäen illallisen

Lähiympäristöstä löytyvät Aktiviteetit löydät tästä.

 

Herkulliset Kokousmenut hintoineen löydät tästä.

Toteutetaan suunnitelmasi