Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 75€ arvosta hemmottelua itsellesi tai hänelle!

Saippua - suolasaippua

Suolasaippua on kuoriva, rentouttava ja desinfoiva vaikutus. Jättää ihon pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Suolasaippuaa voidaan käyttää deodoranttina, 80g, 87,50€ / kg.

7,00  (sis. alv.)

Saatavuus: 10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Saippua - suolasaippua

SKU 003 Category Tag

Suolasaippua on luonnollinen ja tehokas puhdistaja.

Sillä on kuoriva, rentouttava ja desinfoiva vaikutus. Jättää ihon pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Suolasaippuaa voidaan käyttää deodoranttina.
Kastele suolasaippua ja pyörittele sitä käsissäsi (miedosti vaahtoava). Pese sen jälkeen ihoasi kädellä. Voit jättää suolan iholle vaikuttamaan esim. saunan ajaksi.Huuhtele. Voit tehdä kuorivan pesun saippualla suoraan iholle. Tehotuote kantapään raspaukseen.
Suolasaippuassa on käytetty merisuolan lisäksi Epsom-suolaa. Magnesiumsulfaattia eli epsom-suolaa (karvassuolaa) on käytetty mm. kylpysuoloihin, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen. Se poistaa hienhajua, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
INCI: Sodium chloride (merisuola), Sodium Cocoate (kookosrasva),Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Sodium palmate (palmuöljy)*, Sodium Castorate(risiiniöljy), Magnesium sulfate (Epsom-suola),Aqua (vesi), Tea Rose 257274** , Red CI12490***, Violet CI51319***
*= tuottaja kuuluu kestävän palmuöljyn yhdistykseen (RSPO)
**= Tuoksuöljy,Ei sisällä EU:n listaamia allergeeneja
***= saippuaväriaine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Jaa
Jaa