Ilmainen toimitus, kun tilaat vähintään 75€ arvosta hemmottelua itsellesi tai hänelle!

Fudge - mango

Mango, 150g, 40€ / kg.

6,00  Sis. alv.

Saatavuus: 10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Fudge - mango

SKU 0023 Categories , Tags ,

Alajärven Tilan makeisten valmistus sai alkunsa vuonna 2012, kun he loivat ensimmäisen oman salaisen toffeereseptimme. Ainutlaatuisten, käsintehtyjen makeisten suuren kysynnän vuoksi niitä alettiinvalmistaa kokopäiväisesti Noormarkussa, Porin lähellä. Tuotenimeksi valikoitui heidän sukunimeen perustuva nimi, tekeväthän he kaikki makeiset itse perinteisin menetelmin käsityönä kotitilallaan Noormarkussa.

Vuonna 2013 valmistuivat ensimmäiset fudgemakeiset, joihin asiakkaat ihastuivat heti. Näin toffeiden valmitus jäi vähemmälle ja erilaisia fudgemakuja alettiin kehittää runsaasti lisää. Vuonna 2016 valmistettiin ensimmäiset suklaamakeiset. Vuonna 2018 makeisvalikoima on kasvanut ja kehittynyt nykyiseen muotoonsa. He tarjoavat laatutietoisille asiakkailleen monipuolisesti käsintehtyä fudgea, toffeeta, suklaata, tryffeleitä ja suklaavaahtokarkkeja monissa eri mauissa ja pakkausmuodoissa.

Makeisille on myönnetty Avainlippu-merkki. Kaikki ainutlaatuiset ja ensiluokkaiset makeiset valmistetaan edelleen itse käsityönä, intohimolla ja suurella sydämellä makeisiamme kohtaan.

Allergikot: tuotteissa saattaa olla allergeenejä (pähkinä, manteli) mukana, vaikka valmistusmenetelmät on hiottu huippuunsa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Jaa
Jaa