Majoittuminen

Majoitu meillä vaikka matkalla pohjoiseen tai työkomennuksen ajaksi.

Riihon Majatalossa Keuruulla on yhteensä 44 vuodepaikkaa 2-8 hengen huoneissa. Lisävuoteilla saadaan muutamia majoituspaikkoja lisää.

 

Saunominen ja uiminen myös mahdollista (pyydä tarjous erikseen). Tarvittaessa voidaan järjestää myös ruokailu, jos ruokailijoita on vähintään 15.

 

Hinta

Yöpymisen hinta vuonna 2017:

 

Alk. 35 €/hlö omin lakanoin.
Majatalon liinavaatepaketti 8 €/hlö.

 

Hinta vuonna 2018:

 

Alk. 37€/hlö omin lakanoin.

Majatalon liinavaatepaketti 8 €/hlö.

 

Majatalon päärakennus 19 vuodepaikkaa

Majatalon-julkisivu-ja-Suomen-lippu-liehuu

 

Linnunpesä

Jarskin-huone

 

Majoitu vinokattoisessa Linnunpesässä ja pääset aistimaan satavuotiaan talovanhuksen tunnelmaa parhaimmillaan.

Linnunpesä on Majatalon päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva ullakkohuoneisto, jossa on majoituspaikat 10 hengelle. Huoneistossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joissa on yhden hengen vuoteet.  Olohuoneessa on vuodepaikat 6 hengelle: neljä yhden hengen vuodetta sekä kerrossänky. Olohuoneen yhteydessä on  keittiö, jossa on hella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi.  Huoneistossa on kylpyhuone sekä wc. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta näkymät Majatalon pihalle.

 

Karhunpesä

Karhunpesa

 

Karhunpesässä on rouheaa tunnelmaa. Se on pelkistetty, isonkin porukan tai perheen majoittumiseen sopiva tila.

Karhunpesä on Majatalon päärakennuksessa sijaitseva 9 hengen huone kerrossängyillä. Karhunpesäsän varustuksena on jääkaappi. Wc, suihkutilat ja sauna sijaitsevat alakerrassa, jonne kuljetaan suoraan Karhunpesästä. Karhunpesällä on oma, tilava kuisti.

 

Majatalon piharakennus 25 vuodepaikkaa

Majatalon piharakennus on rakennettu kansakoulun käyttöön. Siinä sijaitsivat varastot ja puuliiteri sekä pieni navetta opettajan kahdelle lehmälle ja porsaalle. Vuonna 2008 piharakennusta laajennettiin ja siihen rakennettiin nykyaikaiset majoitustilat n. 26 hengelle. 

 

Majatalon-piharakennus

Sudenpesä

Sudenpesa

Korkeaa tilaa Sudenpesässä.

Sudenpesä on piharakennuksen päädyssä sijaitseva majoitustila 6 hengelle. Sudenpesässä on kaksi kerrossänkyä ja kaksi yksittäistä vuodetta.  Sudenpesässä on wc ja suihku sekä varustukseen kuuluu jääkaappi ja mikroaaltouuni. Oma kuisti. Sudenpesän yhteydessä on  yhden hengen Pikkuhuone, josta on uloskäynti omalle erilliselle kuistille. 

 

Ketunpesä

Ketunpesa

Ketupesä

Ketunpesä on piharakennuksessa sijaitseva neljän huoneen kokonaisuus. Ketunpesässä on kolme makuuhuonetta, joissa kahdessa on neljä ja yhdessä kolme vuodepaikkaa. Huoneissa on kerrossänkyjä ja yksittäisiä vuoteita. Ketunpesässä on keittiö, jossa on tiskikone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi.  Keittiössäkin on yksi vuodepaikka. Majoittujien käytössä on kaksi wc:tä ja suihkua. Yhteinen kuisti.

 

Mäyränpesä

Mayranpesa

Mäyränpesä

Mäyränpesä on piharakennuksessa sijaitseva kahden huoneen kokonaisuus. Ensimmäisessä huoneessa vuodepaikkoja on neljä ja toisessa kolme. Huoneissa on kerrossänky sekä yksittäiset vuoteet. Huoneilla on yhteinen wc ja suihku. Yhteinen kuisti. 

 

Toteutetaan suunnitelmasi