Majatalo

Riihon Majatalo sijaitsee luonnonkauniissa Riihon kylässä Keuruulla, Keski-Suomessa. Majatalon päärakennus on Riihon kylän vanha kansakoulu, joka rakennettiin 1907. Koulua ehdittiin Riihon koululla käydä 85 vuotta.

Majatalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, asfalttitie lähes perille (viimeiset 250m hiekkatietä), juna-asema 9km, Keuruu 25km, Tampere noin 120km ja Jyväskylä noin 80km. Kauppa ja pankki sijaitsevat noin 8km päässä, Höyryveturipuisto aktiviteetteineen ja tilaus- ja tanssiravintola noin 9km päässä. Lisää palveluja löytyy Keuruulta, jonne on se noin 25km matkaa. Riihon kylältä löytyy paljon aktiviteetteja, joita esittelemme lisää näillä sivuilla. Myös Riihon kyläyhdistys on erittäin aktiivinen ja järjestäää monenlaista toimintaa. Kyläyhdistyksen aktiivisen toiminnan johdosta Riihon kylä valittiin vuoden 2016 Keski-Suomen vuoden kyläksi.

Majatalo sijaitsee Riihijärven rannalla, etupihalla on erilaisia aktiviteetteja (esim. keinut ja kiipeilyteline, pingispöytä, koripallokori) lapsille ja vähän isommillekin. Takapihalla on jalkapallokenttä (hiekka) ja rantalentopallokenttä. Lisäksi rannassa on soutuvene ja kanootti. Kaikki nämä ovat vieraiden vapaassa käytössä. Rannassa on myös nuotiopaikka.

 

Laituri Riihijärven rannassa

Laituri-ja-tyyni-jarvi

 

Yläluokka

Majatalon-yläluokka-takaa-kuvattuna

Riihon Majatalon avarat ja valoisat huoneet luovat hyvät puitteet monenlaisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Majoitus on mahdollista noin n. 44 hengelle kerrallaan. Patjoilla toki saadaan majoituspaikkoja lisää lattialle. Majoittuminen patjoilla lattialle on erittäin suosittua lasten leireillä. Tunnelmallisia majoitustiloja on sekä päärakennuksessa että piharakennuksessa.

Riihon Majatalo on yli 25 vuotta toiminnassa ollut perheyritys. Toimimme läheisessä yhteyistyössä alueen muiden toimijoiden ja ruoan tuottajien kanssa. Sinä tilaat ja me järjestämme sinulle ikimuistoisen tapahtuman yhteistyökumppaniemme kanssa.

Olemme auki ympäri vuoden - vain tilauksesta.

 

Voit tehdä varauksen ja maksaa myös BOOKING.com:n kautta.

Toteutetaan suunnitelmasi