Leirit

 Riihon Majatalo Keuruulla tarjoaa kotoisat puitteet rippileireille sekä lasten-, nuorten- ja perheleireille. Leirikoulu Riihon Majatalossa onnistuu myös erinomaisesti mielenkiintoisen ympäristön ja toimivien tilojen johdosta.

Satavuotias kyläkoulu on ehtinyt nähdä monta sukupolvea lapsia ja nuoria. Vaikka koulua ei enää käydäkään Majatalon katon alla, lapsilla ja nuorilla on silti tärkeä sija sydämessämme. Koska piha on rakennettu koulun ehdoilla, on pihassa hyvä harrastaa erilaisia pihapelejä ja pihaleikkejä.

Rippileirien sekä lasten- ja nuortenleirien sekä leirikoulujen järjestämisestä meillä on jo yli 25 vuoden kokemus. Majatalossa leiriläiset ovat kuin mummolassa maalla. Rauhallinen sijainti Riihijärven rannalla, kylämaiseman keskellä ja villin luonnon ympäröimänä takaa unohtumattoman leirielämyksen. Leiriläisillä on oma rauha, sillä meillä on vain yhdet vieraat kerrallaan. Tämä mahdollistaa joustavan toimimisen leirin aikataulujen mukaisesti - sillä olemme vain Teitä varten.

Hyvän leirin edellytys ovat täydet ja tyytyväiset vatsat. Ruokamme on aitoa maalaisruokaa, joka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä. Hyvän maun takaavat puhtaat, suomalaiset raaka-aineet, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Usein leijuu jo eteisessä herkullinen tuoksu, sillä meillä leivotaan joka päivä. Hellimme leiriläisiä mm. tuoreilla sämpylöillä, munkeilla, saaristolaisleivällä ja pullalla

Onnistunut leiri on meille sydämen asia!

Varustus

Majatalon yhteiset tilat ovat avarat ja valoisat ja muuntuvat helposti opetus-, hartaus- ja toimintatiloiksi. Yläluokkaa ja jumppasalia voidaan käyttää leireillä opetustilana, iltaohjelmatilana, kappelitilana, toimintatilana tai muuten vaan oleilutilana. Alaluokka toimii parhaiten ruokasalina sekä pienryhmien työskentelytilana. Takkahuone toimii hyvin taukotilana sekä pienryhmien työskentelytilana.

Varustukseen kuuluvat datatykki, valkokangas, äänentoistolaitteet, cd-soitin, fläppitaulu ja tv. Päärakennuksen alakerrassa on Wi-Fi. Musisointia varten yläluokassa on satavuotias, täysin kunnostettu piano ja sähköpiano sekä talosta löytyy myös kitara.

Koulun vanha jumppasali palvelee monenlaisissa tarkoituksissa. Siellä on väljyyttä lasten peuhata, askarrella tai leikkiä. Leireillä se muuntuu toimintatiloiksi tarpeen mukaan ja lisämajoitusta varten sinne voidaan kantaa iso kasa patjoja ja petivaatteita. Jumppasalissa on biljardipöytä ja sähköpiano.

Ryhmätiloja on riittävästi leirin tarpeisiin. Majoitus on 2-8 hengen huoneissa ja yhteensä meillä on 44 vuodepaikkaa. 

Majatalo sijaitsee Riihijärven rannassa.  Harjun kyljessä on leirikirkko risteineen ja alttaritauluna toimii alati vaihtuva järvimaisema. Uimarannassa on laituri ja nuotiopaikka sekä vene ja kanootti, jotka ovat leiriläisten käytössä. Piha-alueella on rantalentiskenttä sekä hiekkakenttä, jossa on jalkapallomaalit. Etupihalta löytyvät keinut, kiipeilytelinepingispöytä ja koripallokori. Vieraiden käytössä on myös valikoima pihapelejä

Hinta

Täysihoitohinnat/ vrk

 

Lasten- ja nuortenleirit:

Vuosi 2017 alk. 47€/vrk/hlö
Vuosi 2018 alk. 50€/vrk/hlö

 

Aikuiset:

Vuosi 2017  alk. 60€/vrk/hlö
Vuosi 2018 alk. 65€/vrk/hlö

 

Toteutetaan suunnitelmasi