Kokoukset

Riihon Majatalossa Keuruulla kokous sujuu leppoisasti tunnelmallisissa tiloissa vaikka olisikin vaikeita asioita asialistalla.

Tuo porukkasi pois neuvotteluhuoneista kokoustamaan aitoon maalaisympäristöön. Luovat ideat saavat siivet ja tärkeille päätöksille on tilaa Majatalon perinteikkäässä ja rauhallisessa ympäristössä. Kokous, tiimipalaveri tai koulutuspäivä järjestetään aina joustavasti vieraidemme aikataulun mukaan. Meillä mahtuu kokoustamaan mukavasti n. 40 henkeä. Ruokasalissa kahvitellaan ja ruokaillaan. Kokousta varten voidaan siirtyä yläluokkaan tai koulun vanhaan jumppasaliin. Ryhmätyöskentelyä varten löytyy eri kokoisia tiloja.

Majatalon satavuotias piano on vireessä, lisäksi molemmissa isoissa luokissa on Rolandin sähköpianot. Talossa on myös kunnollinen kitara.

Kokouksen yhteyteen voi liittää mainiosti muitakin aktiviteetteja.

Majatalon saunoissa pääsee pesemään päivän pölyt pois ja pitkämatkalaiset mahtuvat mukavasti majoittumaankin. Keuruu sijaitsee keskellä Suomea, siksi meille kokoonnutaan kokoustamaan eri suunnista ja pitkistäkin matkoista.

 

Kokousvarustus

Nykyaikainen kokoustekniikka sisältää seuraavat välineet:

Datatykki

Valkokangas

Wi-Fi

Tietokonekaiuttimet

Fläppitaulu

Äänentoisto

Cd-soitin

Kokouspaketit

Toteutetaan suunnitelmasi