Kokemuksia Riihon Majatalosta

Lue tältä sivulta, mitä vieraamme kertovat meistä. Emme ole sensuroineet arviointeja mitenkään. Sivulla olevat lisäosat nostavat Facebookista ja Googlesta arvostelut oman logiikkansa mukaisesti. Me olemme sallineet myös ”huonojen” palautteiden näyttämisen, paitsi, että tätä kirjoitettaessa huonoin arviointi on kolme tähteä. Google näyttää 5 arvostelua, mutta sen logiikka ei ole selvä, mitkä se päättää näyttää. Kaikki arvostelut ovat kuitenkin luettavissa molemmilla alustoilla. Jos siis haluat lukea enemmän arvosteluja ja palautteita, niin suunnista Facebook:iin tai Googleen. Voit samalla jättää oman arvostelusi ja palautteesi. Jos jaksat antaa myös kirjallista palautetta, niin se palvelee sekä meitä että vieraitamme parhaiten. Kehityskohteet ovat meille yrittäjinä tietenkin ne kaikista tärkeimmät. Tottakai kehujakin on kiva saada.

Facebook arvostelut

Google arvostelut

Ashton
20/06/2018
Good food, nice small lake and ok in general. There are lots and lots of mosquitoes in summer so bring something for that. Cleaning the room in the end was ok.
Jouni Kemppainen
23/02/2019
Basic country side accomonndation
julia laitio
04/07/2020
Olin riparilla ja kiva paikka, mukavat omistajat ja hyvää ruokaa. Vähän niinku ois mökillä
Jenna Jormanainen
20/07/2019
Hyvät ja toimivat tilat kauniissa ympäristössä järven rannalla. Ruoka on maittavaa ja henkilökunta oikein ihana, ystävällinen ja välittävä. Suosittelen lämpimästi!
Lucci
19/01/2019
Upea paikka. Herkullista ruokaa ja ystävällistä väkeä
4.5 48
Riihon Majatalo Oy
Riihijärventie 25, 42820 Riiho, Finland
Jaa
Jaa