Juhlat

Elämässä on monta syytä juhlaan. Me takaamme kauniit muistot tärkeimmistä hetkistäsi.

Riihon Majatalo Keuruulla on kotoisa, vieraanvarainen ja tunnelmallinen juhlatalo. Satavuotiaan kyläkoulun avarat ja kauniit salit tarjoavat hyvät puitteet monenlaisille juhlille. Järjestämme teille ikimuistoisen tapahtuman toiveidenne mukaan jo 25 vuoden kokemuksella. 

Ristiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset ja valmistujaiset, häät, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet. Olipa juhlasi aihe mikä tahansa, me huolehdimme sen järjestelyistä niin, että voit täysillä nauttia itse juhlasta. Suuret ja pienet juhlat ovat meille yhtä arvokkaita ja rakennamme ne kanssasi lämmöllä.  

Riihon Majatalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Riihijärven rannassa. Kauniilla säällä ristiäiset tai vihkiminen voidaan viettää rannassa tai harjun kupeessa olevassa leirikirkossa. Kirkollisille toimituksille on tilaa sekä kauniit ja tunnelmalliset puitteet myös Majatalon sisätiloissa.

Valoisaan ruokasaliin mahtuu kerralla ruokailemaan n. 40 henkeä ja viereiseen saliin saman verran. Isommissa juhlissa kannetaan pöydät vielä koulun vanhaan jumppasaliinkin, jolloin juhlimaan mahtuu n. 120 henkeä. Ruoka tarjoillaan seisovasta pöydästä ja kahvit katetaan yläluokan pitkälle sivupöydälle. Juhlan jatkuessa iltaan saakka, vieraille voidaan tarjoilla iltapalaa suunnitelmienne mukaan.

Juhlien varustukseen kuuluu meillä datatykki, valkokangas, cd-soitin, äänentoisto, kitarapiano ja kaksi sähköpianoa. Jumppasali toimii monissa juhlissa erinomaisesti lasten touhupaikkana ja illan tullen se voidaan raivata tanssilattiaksi. 

Kauempaa saapuvat vieraat mahtuvat yöpymään ennen ja jälkeen juhlien, jolloin yhdessäoloa voi jatkaa vaikka pikkutunneille. Lisäksi, jos jostain syystä päätät viettää juhlat jossain muualla, voit varata meiltä pelkän majoituksen aamupalalla ja saunalla juhlijoille.

Meillä vietetään myös sukujuhlia, isompia perhetapaamisia tai vaikka luokkakokouksia, jolloin yhteinen tapaaminen voi olla vaikka viikonlopun mittainen. Vuokraamme Majatalosta myös pelkät tilat omatoimisille juhlijoille. Majatalon keittiössä valmistat porukalla ruokaa isommallekin joukolle ja aina voit tilata meiltä esimerkiksi juhlaruoan tai kahvit ja valmistaa muut ruoat itse. Katso tästä tarkemmat tiedot tilavuokrasta.

Juhlatilat ja menut ovat varattavissa vuoden ympäri, lukuunottamatta kesä-heinäkuuta, jolloin Majatalo on täynnä lasten ja nuorten leirielämää.

Menut ja hinnat

Juhlan suunnittelu lähtee aina toiveistasi. Tarjoilut voidaan järjestää haluamallasi tavalla. Olemme laatineet juhlan suunnittelun tueksi muutamia esimerkkimenuja, joiden pohjalta juhlan tarjoiluja voidaan muokata toivomaasi suuntaan.

 

Talonpoikainen juhlapöytä

Emännän juhlapöytä

Juhlamenut

 

 

Tilavuokrat:

Hääjuhlan tilavuokra: pe-ilta - su-puoleenpäivään alk. 500€ + siivous alk. 150€

 

Päiväjuhlan tilavuokra: alk. 100€ + siivous alk. 150€

 

Toteutetaan suunnitelmasi